Spinmarathon

De spinmarathon stars on Bikes 2008!!

Pieter Westdijk heeft namens st United Sport Aid weer een knallende spinmarathon neergezet, dit jaar voor stichting de opkikker!

Dit is een organisatie die het hele gezin met een gehandicapt kind verwent

Zelf werk ik al jaren in de gehandicapten zorg en ik heb nu de mogelijkheid om deze heerlijk te verwennen met een massage. Dus was het net als vorig jaar een eer om mee te mogen helpen met de organisatie door een aantal sportmasseurs en fysiotherapeuten te vragen om met mij te willen masseren!

Vorig jaar was het een succes doordat we met 9 enthousiaste masseurs € 300,00 mochten ophalen voor stichting Pardoes, maar dit jaar mochten we met 15 masseurs € 550,00 ophalen voor stichting de opkikker.

spinmarathonstarsonbikes_clip_image002_0000

Langs deze weg wil ik voor mij persoonlijk de masseurs bedanken voor hun ongelofelijke inzet door de hele dag voor de stichting en uit mijn naam te willen masseren voor het goede doel.

Dus lieve Carola van Ham, Sandra van Luinen, Karin Otten, Cees Kroon, Marielle Berkhout, Marco Verhagen, Chantal Veenstra, Peter Stuitjes, Paul Ruys, Jessie Jacobs, Andre Kleijn, Wil Stolwijk, Klazien Groeneveld en Mirjam Pet heel erg Bedankt!!!!

Daarnaast wil ik Andre Klein en Lourens Roswijde bedanken voor hun sponsoring van een fiets zodat ook de masseurs om en om konden fietsen, en Lourens voor de handdoeken en olie via het BMS team.

En last but not least: Jolanda Bonnet voor het maken van mijn website, het logo (samen met Joke Bierhuis) mijn steun, en op het moment dat ik dacht hoe ga ik dit allemaal bij elkaar voor elkaar krijgen…. Gaat ze weer achter de computer zitten en werkt diverse acties voor me tot in perfectie uit!

Andre, Lisa, Romy en Eline… bedankt voor jullie geduld de afgelopen 2 jaar!!!

We gaan nu heel erg nagenieten!!!!!!

Groetjes Martine

spinmarathonstarsonbikes_clip_image002_0001