Roparun 2013

De 22e Roparun vindt plaats van 18 t/m 20 mei 2013 en is een non-stop estafetteloop van ca. 530 km van Parijs naar Rotterdam, waarbij teams een sportieve prestatie leveren om geld bij elkaar te brengen voor palliatieve zorg aan mensen met kanker, onder het prachtige motto: “Leven toevoegen aan de dagen, waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”. Zelf mag ik samen met 2 andere masseurs aan dit sportieve evenement deelnemen als sportmasseur, om de lopers in een zo goed mogelijke conditie door de 530 km heen te loodsenhttp://www.teamamazing.nl/db/alle donaties zijn welkom op het rekening nr. van Team Amazing. Dit gehele bedrag komt ten bate van de Roparun.
roparunafb1 roparunafb2 roparunafb3

Amazingvogels in Leersum
05-03-2013 14:51
LEERSUM – Er liepen afgelopen zaterdag vreemde vogels door het winkelcentrum in Leersum. Team Amazing had samen met een aantal winkeliers een sponsoractie georganiseerd voor het Roparunteam.

Aanleiding voor deze actie was het initiatief van Ronald Roosen, de bezorgbakker, om een dag oliebollen te gaan bakken voor het goede doel. Team Amazing had dit aanbod met beide handen aangenomen en is andere winkeliers gaan benaderen om er een echte happening van te maken.

Het Leersums Kaashuis, Vrolijk Stroopwafels Enzo…, AH Leersum en Kees de Nobel Bloemen en Planten stonden gelijk klaar om aan te sluiten. Helaas moest uiteindelijk Ronald Roosen door ziekte afhaken, maar dat mocht de pret niet drukken.

De Roparun mascottes waren in vorm en vermaakten jong en oud met hun capriolen en het winkelend publiek steunde het initiatief door massaal de aangeboden lekkernijen en bloemen te kopen. Aan het einde van de dag mocht team Amazing weer € 1.100,- bijschrijven op de rekening van de Stichting Roparun.

De verkoopactie in Leersum was de aftrap van een aantal sponsoractiviteiten. De komende weken staan de volgende evenementen op de agenda. Zondag 17 maart 10.00 uur: Bootcamp in samenwerking met SportOptimaal bij het Doornse Gat; zaterdag 23 maart 21.00 uur: Classic Dance Café bij Buitenlust in Amerongen; zaterdag 13 april 20.30 uur: Popkwis bij Buitenlust in Amerongen; zaterdag 20 april: Koploop & Workout bij Somatic-Amerongen.

Voor meer informatie: www.teamamazing.nl

http://www.nieuwsbladdekaap.nl/lokaal/amazingvogels_in_leersum_38454866.html#.UTiyZ3DZON4.facebook

Klik hieronder voor het persbericht pver de Roparun:
Persbericht – Enerverende Roparun voor Team AMAZING

Roparun Parijs – Rotterdam

Begin van de Roparun in Parijs
Begin Roparun
Begin Roparun2
Reorganiseren
Reorganiseren
Op de bank, klaar voor uitdaging
Opdebank
Mascotte Chihuawa
Mascotte
Proberen uit te rusten
Uitrusten
Massage
Massage
Lopen
Lopen1
Slapen in de buitenlucht …. mooie dag
Slapenbuitenlucht
Lopen
Lopen2
Mmmmm
mmmm
Amazing geel
Amazinggeel
Sinterklaas ruud
Sinterklaas Ruud
Dank u sinterklaasje
Dankusint
Fietsen
Fietsen
Vogeltjes dans in regenpak….. dan maar gek!!!
Vogeltjesdan
Laatste stop
Laatste stop
Die hards….. laatste 30 km samen
Diehards
Aankomst rotterdam
AankomstRotterdam
Laatste meters over de erasmus brug naar het einde.
Laatste meters over de erasmusbrug